طريقة عمل الكستليتا
صفحة 1 من اصل 1
طريقة عمل الكستليتا
المقادير
1- كيلو لحمه بقر خالي من العظم
2- 2 معلقه خل + نصف ليمونه
3- ملح + فلفل + كزبره + ثوم
4- 5 قطع بيض + كباية بسكمات
5- زيت زيتون
6- كاتشب + مايونيز
الطريقة
1- في ايناء الخلط معلقتنين زيت الزيتون + معلقتين الخل + نصف ليمونة + ملح + الفلفل + الكزبره + الثوم / نخلط المقادير جيدا ثم نضع فيها الحمه
ونتركها حتي تتشرب الحمه كل السوايل لمدة 5 دقايق ثم { نرش البسكمات في طاولت المطبخ ونضع الحمه قطعه بعد قطعه وندقها بشاكوش المطبخ حتي يصير سمكها رفيعا }
2- نضرب البيض مع رشة ملح وفلفل ونضع الحمه في البيض / ثم نسخن طاسة التحمير ونضع عليها زيت الزيتون ثم نحمر عليه قطع الحمه
3- تحمر جيدا وتقدم ساخنه ونزين صحن التقديم بالطماطم والفلفليه والبطاطس المحمره والقليل من الكاتشب و المايونيز وبالهناء
معي احلي
1- كيلو لحمه بقر خالي من العظم
2- 2 معلقه خل + نصف ليمونه
3- ملح + فلفل + كزبره + ثوم
4- 5 قطع بيض + كباية بسكمات
5- زيت زيتون
6- كاتشب + مايونيز
الطريقة
1- في ايناء الخلط معلقتنين زيت الزيتون + معلقتين الخل + نصف ليمونة + ملح + الفلفل + الكزبره + الثوم / نخلط المقادير جيدا ثم نضع فيها الحمه
ونتركها حتي تتشرب الحمه كل السوايل لمدة 5 دقايق ثم { نرش البسكمات في طاولت المطبخ ونضع الحمه قطعه بعد قطعه وندقها بشاكوش المطبخ حتي يصير سمكها رفيعا }
2- نضرب البيض مع رشة ملح وفلفل ونضع الحمه في البيض / ثم نسخن طاسة التحمير ونضع عليها زيت الزيتون ثم نحمر عليه قطع الحمه
3- تحمر جيدا وتقدم ساخنه ونزين صحن التقديم بالطماطم والفلفليه والبطاطس المحمره والقليل من الكاتشب و المايونيز وبالهناء
معي احلي
مواضيع مماثلة
» طريقة عمل الكريما
» طريقة عمل الكباب
» طريقة عمل كفتا البطاطس
» طريقة عمل السامبوكسة 1
» طريقة عمل العوامات
» طريقة عمل الكباب
» طريقة عمل كفتا البطاطس
» طريقة عمل السامبوكسة 1
» طريقة عمل العوامات
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى