طريقة عمل سلطة الاسود
صفحة 1 من اصل 1
طريقة عمل سلطة الاسود
المقادير
١- كيلو اسود متوسط الحجم
٢- كباية زبادي
٣- قطعة بصل واحدة
٤- قطعة طماطم
٥- معلقة خل / ليمونة / معلقة زيت زيتون / معلقة كبيرة جبنة مبشورة
٦- قطعة فلفلية متوسطة
٧- ملح + فلفل + ثوم + شطة + معلقة مسطرضا + شمار اخضر + شطة خضراء قطعتين
الطريقة
اولا نقشر الاسود ونقطعة مكعبات صغيرة ونحمره في زيت عميق
ثانيا نقطع الطماطم مكعبات والفلفلية والبصل ثم نضيف + الخل + زيت الزيتون + الملح + المسطرضة + الشمار الاخضر + اليمون + الجبنة المبشورة + قطعتين الشدة الخضراء
ثالثا في ايناء او طاسة او بولا كبيرة نضع كل المواد ونحركم جيدا حتي يتسرب الاسود كل الطعم ونضعها في صحن التقديم ونضع عليها الجبنة وشوية من زيت الزيتون وبالهناء
معي احلي
١- كيلو اسود متوسط الحجم
٢- كباية زبادي
٣- قطعة بصل واحدة
٤- قطعة طماطم
٥- معلقة خل / ليمونة / معلقة زيت زيتون / معلقة كبيرة جبنة مبشورة
٦- قطعة فلفلية متوسطة
٧- ملح + فلفل + ثوم + شطة + معلقة مسطرضا + شمار اخضر + شطة خضراء قطعتين
الطريقة
اولا نقشر الاسود ونقطعة مكعبات صغيرة ونحمره في زيت عميق
ثانيا نقطع الطماطم مكعبات والفلفلية والبصل ثم نضيف + الخل + زيت الزيتون + الملح + المسطرضة + الشمار الاخضر + اليمون + الجبنة المبشورة + قطعتين الشدة الخضراء
ثالثا في ايناء او طاسة او بولا كبيرة نضع كل المواد ونحركم جيدا حتي يتسرب الاسود كل الطعم ونضعها في صحن التقديم ونضع عليها الجبنة وشوية من زيت الزيتون وبالهناء
معي احلي
مواضيع مماثلة
» طريقة عمل سلطة الطحينة
» *_*سلطة المشروم*_*
» *_*سلطة الخس بالتونه*_*
» طريقة عمل الكباب
» طريقة عمل البيرقر
» *_*سلطة المشروم*_*
» *_*سلطة الخس بالتونه*_*
» طريقة عمل الكباب
» طريقة عمل البيرقر
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى