&& طريقة عمل السمك المشوي &&
صفحة 1 من اصل 1
&& طريقة عمل السمك المشوي &&
المقادير. المقادير. المقادير. المقادير.
١- ٤ قطع سمك كبيرة بياضه خالية من الشوك
٢- خل + ملح + فلفل + كزبرة + ملعقة ليمون
٣- بقدونس + مسطردة + بصلة صغيرة مفرومة ناعم + معلقة زيت زيتون { نصف كوب دقيق }
&& الطريقة &&
اولا نقطع السمك قطع في شكل مربعات او شرايح مقاس اصابع الايد الاربعة
ثانيا نضع كل البهارات مع البقدونس والمسطرضة والبصلة المفرومة وزيت الزيتون تحركهم جميعا جيدا
ثالثا نضيف شرايح السمك للمكونات ونقلبا حتي تتشرب شرايح السمك بالسوائل ونتركها فتره من ٤:٥ دقائق
رابعا نسخن الفرن او الشواية
خامسا نضع شرايح السمك في الدقيق او نرش الدقيق علي السمك رشة بسيييييطة مانكتر من الدقيق
سادسا ندهن صينية الفرن بزيت الزيتون ونرص فيها شرايح السمك ونتركها حتي يصبح لونها زهبي
وأخيرا يقدم السمك المشوي مع شرايح البصل والطماطم والفلفلية المتبلة باليمون والملح وتقدم سااااااااااااااخنه وبالهناء
*** معي احلي ***
١- ٤ قطع سمك كبيرة بياضه خالية من الشوك
٢- خل + ملح + فلفل + كزبرة + ملعقة ليمون
٣- بقدونس + مسطردة + بصلة صغيرة مفرومة ناعم + معلقة زيت زيتون { نصف كوب دقيق }
&& الطريقة &&
اولا نقطع السمك قطع في شكل مربعات او شرايح مقاس اصابع الايد الاربعة
ثانيا نضع كل البهارات مع البقدونس والمسطرضة والبصلة المفرومة وزيت الزيتون تحركهم جميعا جيدا
ثالثا نضيف شرايح السمك للمكونات ونقلبا حتي تتشرب شرايح السمك بالسوائل ونتركها فتره من ٤:٥ دقائق
رابعا نسخن الفرن او الشواية
خامسا نضع شرايح السمك في الدقيق او نرش الدقيق علي السمك رشة بسيييييطة مانكتر من الدقيق
سادسا ندهن صينية الفرن بزيت الزيتون ونرص فيها شرايح السمك ونتركها حتي يصبح لونها زهبي
وأخيرا يقدم السمك المشوي مع شرايح البصل والطماطم والفلفلية المتبلة باليمون والملح وتقدم سااااااااااااااخنه وبالهناء
*** معي احلي ***
مواضيع مماثلة
» طريقة عمل السمك المحشي
» طريقة عمل السامبوكسة 1
» طريقة عمل البيرقر
» طريقة عمل العوامات
» طريقة عمل البان كيك
» طريقة عمل السامبوكسة 1
» طريقة عمل البيرقر
» طريقة عمل العوامات
» طريقة عمل البان كيك
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى