اسرع طريقة لعمل الفراخ لو بالفرن او مشوي في الزيت
صفحة 1 من اصل 1
اسرع طريقة لعمل الفراخ لو بالفرن او مشوي في الزيت
اذا كنتي مستعجلة ومعكي ضيوف وعاوذه تخلصي بسرعه من الفراخ والأشياء الأخري وامامك ساعة اولا ابدأي بالفراخ
حضري 2- كيلو فراخ وقطعية لي ٨- قطع واغسلية جيدا
وقطعي قطعتين بصل شرايح / وقوم شرايح / وفلفل / قطعتين شطه خضراء / وملح وكزبرة / وليمونة واحدة مقطعة شرايح / وقارورة خل ابيض / ومعلقة مسترضه
ثم نضيف كل المقادير لشرائح الفراخ المقطعة ال٨ قطع ونقلب جيدا ثم نضيف كوب كبير من الخل الابيض ونقلب ونقطي الكل لفترة نصف ساعة ١/٢ كاملة ونحصر باقي الاشياء
الأخري وآخر خمسة دقائق نشيل قطع الفراخ من التتبيلة واذا كنتي تحبي عملها بالفرن ترصي القطع في صينية الفرن وترشي شوية زبدة او زيت ونصف معلقة صلصة
نضيفها لزبدة او الزيت مع القليل من الملح ونضيفها لقطع الفراخ وندخلا الفرن / واذا اردنا
تحميره نترك الزيت يسخن لدرجة عالية ثم نضع فئة شرايح الفراخ وفي التحمير هناك ميزة ويتعمق ويصل التحمير دااااااخل شرايح الفراخ ما حا يكون تحمير سطحي
وهذه ميزت الخل الابيض عندما نابل بيه اي نوع من انواع الحوم وبسرعة هائلة ويمكن نعطل اكبر كمية وفي وقت قصير جداً بدون تعب واستعجال والخل الابيض بدي
ويضيف طعم الحموضة ويكون الفراخ هش ومقرمش وسهل التقطيع هذه اضافة مني وفكرة لتسهيل العمل بالمطبخ ونكون كسبنا وقت وبالهناء
*** معي أحلي ***
حضري 2- كيلو فراخ وقطعية لي ٨- قطع واغسلية جيدا
وقطعي قطعتين بصل شرايح / وقوم شرايح / وفلفل / قطعتين شطه خضراء / وملح وكزبرة / وليمونة واحدة مقطعة شرايح / وقارورة خل ابيض / ومعلقة مسترضه
ثم نضيف كل المقادير لشرائح الفراخ المقطعة ال٨ قطع ونقلب جيدا ثم نضيف كوب كبير من الخل الابيض ونقلب ونقطي الكل لفترة نصف ساعة ١/٢ كاملة ونحصر باقي الاشياء
الأخري وآخر خمسة دقائق نشيل قطع الفراخ من التتبيلة واذا كنتي تحبي عملها بالفرن ترصي القطع في صينية الفرن وترشي شوية زبدة او زيت ونصف معلقة صلصة
نضيفها لزبدة او الزيت مع القليل من الملح ونضيفها لقطع الفراخ وندخلا الفرن / واذا اردنا
تحميره نترك الزيت يسخن لدرجة عالية ثم نضع فئة شرايح الفراخ وفي التحمير هناك ميزة ويتعمق ويصل التحمير دااااااخل شرايح الفراخ ما حا يكون تحمير سطحي
وهذه ميزت الخل الابيض عندما نابل بيه اي نوع من انواع الحوم وبسرعة هائلة ويمكن نعطل اكبر كمية وفي وقت قصير جداً بدون تعب واستعجال والخل الابيض بدي
ويضيف طعم الحموضة ويكون الفراخ هش ومقرمش وسهل التقطيع هذه اضافة مني وفكرة لتسهيل العمل بالمطبخ ونكون كسبنا وقت وبالهناء
*** معي أحلي ***
رد: اسرع طريقة لعمل الفراخ لو بالفرن او مشوي في الزيت
اذا أعجبتكم هذه الطريقة اكون شاكرة لكم اذا مكرهم ذالك لي وبالهناء معي أحلي
مواضيع مماثلة
» طريقة عمل شاورما الفراخ
» طريقة عمل البيرقر
» طريقة عمل السامبوكسة 1
» طريقة عمل الكستليتا
» طريقة عمل العوامات
» طريقة عمل البيرقر
» طريقة عمل السامبوكسة 1
» طريقة عمل الكستليتا
» طريقة عمل العوامات
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى