طريقه عمل صدور الدجاج
صفحة 1 من اصل 1
طريقه عمل صدور الدجاج
المقادير
1/ كيلو صدور فراخ
2/ 4 قطع بيض
3/ كوب بسكمات
4/ ملح
5/ فلفل
6/زيت للقلي
الطريقة
ناخز قطع الفراخ ونفرش البسكمات علي الطاوله او لوح الطقطيع ونضع قطعة الفراخ فوقها وندقها بشاكوش المطبخ حتي تصبح طريه واقل سماكه ونضرب البيض ونخفقه جيد ونرش عليه ملح وفلفل ثم ناخز شرايح الفراخ ونضعها في البيض قطعه قطعه ثم نضع اينا التحمير او الغلي ونضع فيه زيت كثيف ونتركه حتي يسخن وناخ قطعة الفراخ من البسكمات ونضعها في البيض ثم نضعها في الزيت الساخن ونقلبها حتي يصبح لونها زهبي وهكزا حتي نخلص كل الكميه ثم نضعها في صحن او طبق التقديم ونزينه بقطع الطماطم والخيار ورشت بقدونس ويقدم ساخن
معي احلى
1/ كيلو صدور فراخ
2/ 4 قطع بيض
3/ كوب بسكمات
4/ ملح
5/ فلفل
6/زيت للقلي
الطريقة
ناخز قطع الفراخ ونفرش البسكمات علي الطاوله او لوح الطقطيع ونضع قطعة الفراخ فوقها وندقها بشاكوش المطبخ حتي تصبح طريه واقل سماكه ونضرب البيض ونخفقه جيد ونرش عليه ملح وفلفل ثم ناخز شرايح الفراخ ونضعها في البيض قطعه قطعه ثم نضع اينا التحمير او الغلي ونضع فيه زيت كثيف ونتركه حتي يسخن وناخ قطعة الفراخ من البسكمات ونضعها في البيض ثم نضعها في الزيت الساخن ونقلبها حتي يصبح لونها زهبي وهكزا حتي نخلص كل الكميه ثم نضعها في صحن او طبق التقديم ونزينه بقطع الطماطم والخيار ورشت بقدونس ويقدم ساخن
معي احلى
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى